Stagiair(e) Content Creator

15-5-2024
Hey daar! Voel jij die passie voor content en communicatie? Dan is dit jouw moment! Bij Waanzinnig Content & Creatie liggen de uitdagingen in marketing en communicatie voor het oprapen. Wij zijn een jong en energiek communicatiebureau gevestigd in het bruisende Nijverdal. En raad eens? We hebben plek voor jou!

Wie ben jij eigenlijk?

Jij bent niet zomaar een stagiair(e), maar dé persoon die onze contentstrategieën naar nieuwe hoogten tilt. Jouw brein staat nooit stil, je ademt creativiteit en je schrijft teksten waar mensen voor in de rij staan. Ervaring met visuals en social media? Pluspunt! We zoeken een zelfstarter die niet terugdeinst voor een uitdaging en die de Nederlandse taal als geen ander beheerst.

Wat staat er voor jou op het spel?

Bij ons krijg je geen saaie koffie-haal-stage. Nee, bij Waanzinnig ben je écht onderdeel van het team. Hier schaaf je je skills bij, daag je jezelf uit en laat je je creativiteit de vrije loop. We dompelen je onder in de digitale wereld, branding en communicatie - maar je leert bijvoorbeeld ook schrijven en editen. Workshops, trainingen, je kunt het zo gek niet bedenken – we've got it. En dat allemaal vanuit ons mooie kantoor in het centrum van Nijverdal, naast het station. Bonuspunten? Je deelt dit creatieve nest met andere ondernemers waar je altijd inspiratie uit kunt halen.

Solliciteer nu!

Klinkt dit als muziek in je oren? En ben jij klaar om deel uit te maken van ons Waanzinnige avontuur? Wacht dan niet langer en stuur ons die sollicitatie! Mail of bel ons gerust als je meer wilt weten. Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten, tot snel. 

Neem contact op