4 Redenen waarom je stage wilt lopen bij Waanzinnig

22-5-2024
Hii, Tessa hier! Momenteel loop ik stage bij Waanzinnig. Jammer genoeg zit mijn stageperiode er in juni alweer op. Waanzinnig is de plek waar je als stagiaire je creatieve brein kan inzetten en zelfstandig aan de slag kan gaan. Hier zijn vier redenen waarom jij de volgende stagiaire bij Waanzinnig wilt zijn!

Creativiteit in overvloed  

Bij Waanzinnig krijg je de kans om je eigen creativiteit te gebruiken in allerlei verschillende soorten projecten. Of je nu goed bent in het schrijven van blogs, het editen van video’s, of in het maken van contentplanningen – hier kan het allemaal. Je werkt aan diverse projecten voor verschillende bedrijven, wat betekent dat geen dag hetzelfde is en je verveelt je nooit! 

Op locatie filmen  

Klaar voor wat actie? Bij Waanzinnig ga je mee naar bedrijven waar je op locatie gaat filmen. Dit is niet alleen superleuk, maar ook een geweldige manier om praktijkervaring op te doen. En niet alleen dat – je krijgt een uniek kijkje achter de schermen van verschillende bedrijven waar je superveel van leert.  

Een Waanzinnig team! 

Het team bij Waanzinnig is, zoals de naam al zegt, Waanzinnig! Je werkt samen met superleuke meiden die elkaar aanvullen en altijd openstaan voor een brainstormsessie. Iedereen hier is er om elkaar te helpen en samen te groeien. Als stagiair ben je echt onderdeel van het team, je mening telt en je krijgt de ruimte om jezelf te laten zien. 

Flexibel thuiswerken  

Vind je het ook fijn om af en toe in je eigen omgeving te werken? Bij Waanzinnig begrijpen we dat. Daarom krijg je de mogelijkheid om deels thuis te werken. Dit zorgt ervoor dat je niet de hele week op elkaars lip zit en je thuis lekker rustig je ding kan doen. Perfect voor wanneer je even die focus nodig hebt om een meesterwerk te creëren.

Dus, ben jij op zoek naar een stage waar je elke dag met plezier naartoe gaat? Wacht dan niet langer en solliciteer nu! Wie weet word jij wel de nieuwe, Waanzinnige stagiair. En een tip van mij, wees er snel bij :)