Over ons

Hey! Wij zijn Waanzinnig!

Welkom bij Waanzinnig Content & Creatie. Wij zijn veel meer dan een team van schrijvers en creatievelingen; wij zijn jouw partners in het bouwen van een onderscheidend merk en het vertellen van jouw verhaal op een unieke en impactvolle manier.

Onze passie voor contentcreatie vormt de kern van alles wat we doen. We geloven dat sterke verhalen de kracht hebben om te verbinden, te inspireren en te veranderen. Bij Waanzinnig Content & Creatie streven we ernaar om diepgaande relaties op te bouwen, niet alleen met onze klanten maar ook met hun doelgroepen.

Wat ons onderscheidt? Onze toewijding aan kwaliteit, creativiteit en resultaatgerichtheid. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een doordachte contentstrategie, het schrijven van overtuigende teksten, het creëren van boeiende visuals of het bieden van strategisch advies - wij zetten ons in om jouw visie tot leven te brengen.

Bij Waanzinnig Content & Creatie geloven we in maatwerk. Elk project is uniek, en we streven ernaar om de unieke identiteit en boodschap van jouw merk te weerspiegelen in alles wat we doen.

Waar kunnen we jou bij helpen?

  • Communicatie- & marketingstrategie;
  • Tekstontwikkeling;
  • Contentontwikkeling;
  • Video- en fotografie;
  • Websiteontwikkeling;
  • Social media beheer.

Een keertje vrijblijvend sparren en ontdekken waar jouw onderneming behoefte aan heeft? Ook dat is geen probleem. Neem gerust contact op zodat we een inspiratiesessie kunnen plannen!

Kopje koffie?

Meet the team

Anouk | Eigenaar

Hey! Ik ben Anouk, trots eigenaar van Waanzinnig Content & Creatie, gevestigd in Nijverdal. Al van jongs af aan haal ik heel veel plezier uit schrijven. Wat begon met het bedenken van korte spannende verhalen op 10-jarige leeftijd (niet van hoge kwaliteit, maar toch), ontwikkelde zich al snel in het schijven van gedichten en het volpennen van dagboeken. Heerlijk vond ik het: mensen meenemen in een verhaal. En nog steeds! Al meer dan 10 jaar werk ik in het communicatie vak en nog steeds ben ik ervan overtuigd dat het vertellen van een goed verhaal, op de juiste manier, het belangrijkste is van allemaal.

Marjolein | Contentspecialist

Hey lezer! Mijn naam is Marjolein en ik werk bij dit fijne bedrijf als content creator. Van mijn hand komen vooral tekstuele- en social media uitingen, hoewel ik van een uitgebreider creatief plan maken ook heel blij word! De ondernemers die ik op weg help of ontzorg van hun contentlasten lopen ontzettend uiteen. Iedereen kan terecht, want elke nieuwe branche brengt weer heel interessante dingen met zich mee. Niets is te gek! Hiernaast kan je me tegenkomen als jurist. Ik studeer na een succesvol afgeronde studie Graphic Design namelijk Rechtsgeleerdheid in het mooie Utrecht. Ondertussen blijf ik ook gewoon creëren vanuit - of in verbinding met - het allesoverstijgende Nijverdal. We spreken hiér uiteindelijk toch dezelfde taal.

Mirthe | Contentspecialist, Marketeer

Hi, mijn naam is Mirthe! Als content creator ben ik actief bij Waanzinnig, en na het afronden van mijn opleiding Marketing en Communicatie, vond ik hier écht mijn plek. Het allerleukste aan mijn werk is de veelzijdigheid ervan. Het feit dat ik overal een kijkje in de keuken mag nemen en voor diverse bedrijven de meest waanzinnige content mag creëren, geeft me enorm veel energie.
Ik ben vooral enthousiast over het klantcontact. Het is geweldig om mijn creativiteit in te zetten en de wensen van klanten te vervullen met unieke content. Wat mijn werk extra speciaal maakt, is de perfecte mix binnen ons team. We zijn klein maar krachtig, en dit zorgt ervoor dat er altijd een fijne sfeer hangt. Samenwerken gaat vlekkeloos en elke werkdag is bij ons op kantoor gezellig.

Anna | Contentspecialist, Fotograaf

Hi ik ben Anna! Als content creator stort ik me dagelijks in het avontuur van het creëren van waanzinnige content voor diverse klanten! Na succesvol de opleiding Creative Business te hebben afgerond was Waanzinnig de perfecte plek voor mij om mijn carrière te starten. Het mooiste aan dit werk vind ik de eindeloze diversiteit ervan. De mix van klanten daagt me uit, en elke dag opnieuw iets nieuws bedenken en maken, geeft mijn creativiteit de vrije loop. Mijn grootste passie ligt bij vormgeving en fotografie, waarin ik me binnen Waanzinnig helemaal kan uitleven. Daarnaast zijn we een klein en jong team, waardoor elke werkdag gezellig is en er nooit een saai moment is op kantoor!

Lisa | Content creator

Hey ik ben Lisa! Ik ben bij Waanzinnig gestart als afstudeerder maar ik ben ondertussen al druk aan het werk als Content Creator binnen dit team. Elke werkdag is bij Waanzinnig anders! De ene dag ben ik druk bezig met het schrijven van teksten en de andere dag ben ik bezig met het editen van video’s. Ik kan mijn creativiteit hier echt in kwijt omdat ik zoveel verschillende dingen kan doen en dat is iets wat ik echt fijn vind. Door het kleine en jonge team heb ik ook echt de tijd en ruimte om me goed te ontwikkelen.

Tessa | Stagiaire

Hii, mijn naam is Tessa de Blaauw en ik ben stagiaire bij Waanzinnig! Ik zit momenteel in mijn laatste jaar van de opleiding Marketing en Communicatie niveau 4. Vanuit mijn opleiding heb ik al enige ervaring opgedaan rondom het maken van content en het bedenken van ideeën, maar het lijkt mij supertof om hier nog meer over te leren. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en te brainstormen. Ik hoop bij Waanzinnig mijn eindstage af te ronden en natuurlijk wil ik graag mijn steentje bijdragen om het team te versterken. Verder kijk ik enorm uit naar de komende tijd en het samenwerken met een gezellig team!