In-house creators

Het complete plaatje

Vanuit De Pastorie in Nijverdal, onze creatieve thuisbasis, streven we ernaar om samen met andere creatievelingen meer te bereiken! Een belangrijke tip die we willen delen: focus op waar je goed in bent en waar je energie van krijgt, en omring jezelf met de juiste mensen.

Om deze reden hebben we een waardevolle samenwerking opgebouwd met onder andere een websiteontwikkelaar, grafisch vormgever en een foto- en videograaf. Door deze diverse samenwerking zijn wij in staat om een breed scala aan diensten aan te bieden en heb jij altijd toegang tot de expertise van verschillende professionals! Alles onder een dak.

Ik kom graag een kijkje nemen!

Maak kennis met...

Astrid | Grafisch vormgever

Dé grafische duizendpoot en creatieveling is Astrid. Op deze samenwerkingspartner vertrouwen we al jaren, en met succes: de opdrachten waaraan we als geheel werken worden met groot enthousiasme ontvangen. Dat maakt dat we al verscheidene opdrachtgevers een plezier konden doen. Astrid haar kracht ligt, zoals we al lieten doorschemeren, in haar veelzijdigheid.

Dankzij deze kracht kunnen we tijdens onze samenwerking inzetten op on- en offline uitingen. Ook in het straatje van branding en websites is Astrid thuis, evenals handige brochures en chique koffietafelboeken. Meer over de content van Astrid vind je op de website van merkwaardigontwerp.

Jan-Thijs | Foto-/Videograaf

Voor foto- en videografie zetten we JT in! JT is geen futuristische robot, maar de afkorting van Jan-Thijs. Deze cameraprofessional kent de fijne kneepjes van het vak. Hij bezit het benodigde vogelvluchtperspectief op heel uiteenlopende opdrachtgevers. Zo filmt hij in enorme hallen van bouwbedrijven, in het schemerlicht van fijne cafés, en legt hij de verfijndste romantiek tot het grootste feest vast van menig bruiloft.

Net als wij gaat ook Jan-Thijs voor afwisseling in zijn vak en dus werken we regelmatig met hem samen om toffe projecten te realiseren. De dromen die je met ons bespreekt blijven niet beperkt, maar breiden we uit met professionele foto- en videografie. Je vindt meer over onder andere drone- en social video’s, en bedrijfs- en eventfotografie op de website van JTmedia.

Jurre | Websiteontwikkelaar

Een stevige basis – eigenlijk: het thuisfront van je onderneming – is natuurlijk je website. Jouw eerste digitale ontmoetingspunt trekt, als het allemaal op rolletjes loopt, nieuwe zakenpartners aan en schrikt ze allerminst af. Om jouw website UI/UX-friendly te maken werken we regelmatig samen met Jurre. Dankzij de korte lijntjes vullen we een website efficiënt en concreet. Wijzigingen voeren we snel door en zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Ook de samenwerkingen met Jurre lopen uiteen van organisatie-activators tot menig bouwbedrijf. Juist voor vraagstukken die een frisse wind meebrengen slaan we graag de handen inéén. Meer over Jurre’s kunsten vind je op de website van Smaak Reclame.