We zijn live!

18-4-2021
Wat ben ik trots! De laatste maanden stonden in het teken van plannen, regelen, schrijven en stressen… En nog is het uiteraard niet ‘perfect’. Maar hey! Wat is dat wel? De officiële website van Waanzinnig Content & Creatie staat online! Hoe gaaf is dat!

Waanzinnig is natuurlijk niet in een dag ontstaan. Het was (en is) een project dat zich al lange tijd in mijn hoofd afspeelt. En hoe bijzonder is het, dat iets waar ik een aantal maanden geleden alleen nog maar over dagdroomde, nu werkelijkheid is geworden.

Nu of nooit

Want hoewel ik mij heel wat jaren bezig houd met communicatie en contentontwikkeling, heb ik er begin dit jaar voor gekozen om de sprong te wagen en er helemaal voor te gaan. Iets met 30 zijn en het ‘nu of nooit’ gevoel hebben. Herkenbaar? 

Doen wat ik het liefste doe

Ik heb daarom besloten aan de slag te gaan met datgene waarvan ik energie krijg. Tel daar een aantal leuke klanten en inspirerende opdrachten bij op en voilà! Een Waanzinnige start. Helemaal klaar om jou te ondersteunen bij de ontwikkeling van (web)teksten, blogs, nieuwsbrieven en social media.

Bedenken we daarnaast samen te gekke concepten, of een krachtige communicatiestrategie? Dan kan mijn dag helemaal niet meer stuk. Samen op zoek naar hét verhaal om jouw doelen te bereiken. Dat is wat ik het liefste doe.

Kennismaken?

Het is zo fijn als iemand eens in de zoveel tijd éven met je meedenkt of -kijkt. Dus neem gerust contact met mij op voor het plannen van een vrijblijvende inspiratiesessie. Een kop koffie drinken samen kan nooit kwaad… Ik kijk uit naar je berichtje!